Er DU vår nye rådgiver/selger med porteføljeansvar?

 

 

På kort tid har vi etablert et ambisiøst forsikringskontor i samarbeid med Codan Forsikring. Nå har vi flyttet inn i helt nye lokaler, vi utvider og vi ønsker DEG med på laget.

 

Vi søker deg som har erfaring fra bransjen men ingen krav. Har du erfaring med salg/telefonsalg og ønsker å ta et steg videre vil vi å høre fra deg. Vi har ledig 2 stillinger for snarlig tiltredelse.

 

Stillingene innebærer utadrettet salg av både Skade og Personforsikringer til det private markedet samt små og mellomstore bedrifter. Har du de rette verdiene og ambisjoner om å lykkes i forsikringsbransjen kan dette være den rette jobben for deg.

 

Stillingene krever stor grad av selvstendighet. Vi setter yrkesstolthet høyt og du må evne å opptre både profesjonelt og med høy etisk standard.

 

Hos oss får du muligheten til å bygge opp egen portefølje som du skal betjene og bygge over tid. Du får store muligheter til å utvikle deg gjennom utfordrende arbeidsoppgaver i et miljø preget av vekst og utvikling.

 

Vi holder til i trivelige lokaler på Bislett i Oslo, og tilbyr alle typer skadeforsikring og personforsikring til privat og bedriftsmarkedet.

 

Er DU interessert og ønsker å vite mer om stillingene ta kontakt med:

 

Torbjørg H. Feuth, mobil 992 64 206, mail: torbjorg@feuth.no eller Eirik Torgersen, mobil 918 47 788, mail eirik@feuth.no.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

• Du er en lagspiller som bidrar til gode resultater og godt arbeidsmiljø!

 

Vi tilbyr:

• Eget kontor i nye lokaler.

• Godt arbeidsmiljø og mye kompetanse

• Meget gode inntjeningsmuligheter gjennom salgs og porteføljeprovisjon

• Bonusordninger og konkurranser

• Telefonordning

• Godt opplæringsprogram

• Gode forsikringsordninger

 

Om oss som arbeidsgiver:

Feuth & Partners AS er et forsikringsagentur som setter forsikringsfaget og kundene våre i fokus. Vi har knyttet oss til seriøse aktører i markedet for å kunne tilby produkter av høy kvalitet. I dag representerer vi Codan Forsikring, Danica og pensjonsselskapet Duvi pensjon.

 

Codan Forsikring er Skandinavias 3. største forsikringsselskap og 100 % eid av det globale britiske forsikringskonsernet RSA Group.