Vi jobber sammen med deg for å finne de løsningene som kan hjelpe deg å nå dine mål.

 

Hva passer deg best? Trenger du et ordinært lån med jevn nedbetaling, eller ønsker du mer frihet og kanskje også avdragsfrihet? Det er ikke sikkert du har svaret på dette nå. La oss se på dine behov og sammen skape en pakke som passer din husholdning.

Våre boliglån

Boliglån UNG

Det billigste boliglånet vi tilbyr, kun for deg under 34 år. Nedbetalingen skjer fast hver måned med automatisk trekk fra konto. Du kan få finansiert inntil 85% av boligens verdi. Dette er et åpenbart førstevalg for deg under 34 år. Klikk på linken for å lese mer om boliglån UNG.

Boliglån med flytende rente

De fleste forbinder boliglån med et ordinært nedbetalingslån med løpetid på 25 år eller mindre. Nedbetalingen skjer fast hver måned med automatisk trekk fra konto. Dette er et av våre mest brukte låneprodukter. Klikk på linken for å lese mer om boliglån med flytende rente.

Fastrentelån

Ønsker du mer forutsigbarhet, kan fastrentelån være den beste løsningen for deg. Da får du en fast rente på lånet i den perioden du ønsker, og du sikrer deg mot f.eks overraskende renteendringer. Du kan velge fastrentelån på 3, 5 eller 10 år. Med fastrente er du helt sikker på hvor mye du må betale hver måned. Les alt om fastrentetilbudet vårt her.

Boligkreditt

Ønsker du  mer frihet til å velge hvordan nedbetalingen skal være? Da kan du lese mer om Boligkreditt. Boligkreditt gjør deg til din egen banksjef, hvor du selv velger hva du skal betale og når, så lenge du holder deg innenfor innvilget ramme. Les mer om Boligkreditt fra Danske Bank.

Kombinasjon av ulike boliglån

Mange kunder velger å kombinere fastrentelån med enten flytende boliglån eller Boligkreditt. Da kan du f.eks ha et lån med trygg og sikret rente i 10 år, med fast nedbetaling. Du kan ha en andel på flytende rente så du ikke går glipp av potensielle rentenedsettelser, og du kan ha en andel på Boligkreditt som gir deg det handlingsrommet du ønsker i hverdagen. Ta kontakt, så finner vi den løsningen som passer deg best!

 

Vi tilbyr dette i samarbeid med Danske Bank.

Lån